Pazartesi, Haziran 08, 2009

(1) Comments

Vol-i - Wall.e Türkçe Çizgi Film izle

Vol-i - Wall.e Türkçe Dublaj Bölüm 1


Vol-i - Wall.e Türkçe Dublaj Bölüm 2


Vol-i - Wall.e Türkçe Dublaj Bölüm 3


Vol-i - Wall.e çizgi sinema, yeni, "çizgi film izle".

Andrew Stanton’un yönettiği ve Fred Willard, Jeff Garlin ile Ben Burtt’un oynadığı ve seslendirdiği "Vol.İ" (Wall-E) nin serüvenlerini anlatan bilgisayar animasyonu kozmik komedi macera ile izleyiciyi galaksiler arası yolculuğa davet ediyor.

Gezegenimizi temizlemek amacıyla üretilen robot Wall•E, yapayalnız yaşadıktan sonra, Eve adlı bir arama robotuyla karşılaşınca hayatına yepyeni bir anlam gelir. Bugüne kadar hiç hayal edilmemiş yepyeni bir vizyon sunan animasyon filmde sevimli robotumuz Wall•E’ye, aralarında bir yavru hamamböceği ile hepsi bozuk ve birbiriyle uyumsuz robotlardan oluşan kahramanlar ekibi gibi eğlenceli karakterler eşlik eder.


Dünya gezegenini terk eden insanlar tarafından unutulduktan sonra, uzun yıllar boyunca yapayalnız yaşayan ve bu süre içinde programlandığı işle (çöp tasnifiyle) uğraşan robot WALL-E, günün birinde EVE adlı çok güzel bir arama robotuyla karşılaşır ve hayatı aniden yepyeni bir anlam kazanır.

WALL-E’nin elinde gezegenin geleceğinin anahtarının olduğunu keşfeden EVE, artık başka bir gezegende yaşayan ve dünyaya güvenlik içinde geri dönüş haberini heyecanla beklemekte olan insanlara bu bilgiyi rapor etmek için müthiş bir uzay yolculuğuna çıkar. Ancak WALL-E’ de boş durmamış, çok beğendiği EVE’in peşine takılarak onunla birlikte galaksiye açılmıştır. Beyazperdedeki gelmiş geçmiş en heyecan verici ve en yaratıcı komedi macerası böylece başlar.

Geleceğin daha önce hiç hayal edilmemiş vizyonlarını içeren bu filmde WALL-E’ye, aralarında bir hamamböceği ile bozuk robotlardan oluşan kahraman ruhlu bir topluluğun da yer aldığı birbirinden ilginç karakterler eşlik eder. Çizgi Film.
1 Response to "Vol-i - Wall.e Türkçe Çizgi Film izle"
robot said :
9 Haziran 2009 19:09
ooo vol wi bende bu çizgi filmi arıyorum buray eklemisşsiniz teşekkürler. Çok güzel "robot" çizgi film.

Yorum Gönder

Çocuk Çizgi Film Videoları




Bedava (Çizgi Film izle), Çizgi Film seyret, çizgi film video, Çizgi Film Resimleri, (Çizgi Film Video)ları, çizgi film kahramanları, dini çizgi film, çocuk çizgi film, cizgi film video, çizgi filim, (çizgi filimler), komik çizgi film izle, çizgifilmvideo, çizgifilmizle, çizgifilm, çizgi film karakterleri, çizgi film şirinler, cizgifilm, çizgi filmler, çizgi flm, tom ve jerry, nasreddin hoca, Cedric, He-man, Şirinler, Pembe Panter , Bugs Bunny, beyblade, Batman, Barbie, Süpermen, tweety çizgi filmi, kuş çizgi filmi, çizgi filim, örümcek adam, Garfield, ASlan Kral, Şirek, komik çizgi film, Shrek Çizgi Filmi, Mickey mouse, Tusubasa Çizgi Filmi, Yu-Gi-Oh, Temel Reis Çizgi Filmi, Bratz, brazt resimleri, çizgi filmler, bratz oyun, video. çizgi film izle, çizgi filmler, çizgi film izleme.