Pazartesi, Haziran 08, 2009

(0) Comments

Madagascar 2 - Escape 2 Africa (Türkce Altyazi)

Madagascar 2 - Escape 2 Africa (Türkce Altyazi) CD1


Madagascar 2 - Escape 2 Africa (Türkce Altyazi) CD2




Seslendirenler : Bernie Mac ( Zuba) , Ben Stiller (Alex) , Sacha Baron Cohen ( Julien) , David Schwimmer (Melman) , Jada Pinkett Smith ( Gloria) , Chris Rock ( Marty) , Cedric the Entertainer (Maurice)

2005’in olay yapılan animasyonu “Madagascar”ın merakla beklenen devamında Alex, Marty, Melman, Gloria, Kral Julien, Maurice, penguenler ve şempanzeler, kendilerini devasa ada Madagaskar sahillerine çıkmış bulurlar.

New Yorklu kahramanlarımız bu engeli aşmak için işleyeceğini düşündükleri bir plan geliştirmişlerdir. Yere çakılmış eski bir uçağı ele alan penguenler, bu uçağı adeta askeri bir doğrulukta tamir ederler. Uçağa bindiklerinde Afrika’nın uçsuz bucaksız düzlüklerini dolaşıp her yeri görecek kadar uzun süre havada kalmayı başaramazlar. New York’taki hayvanat bahçesinde doğup büyümüş kahramanlarımız, Afrika macerasında hayatlarında ilk kez kendi cinslerinden hayvanlarla karşılaşacaktır.

Afrika çok geniş ve büyük bir yer gibi gözükmektedir. Peki ama Central Park’taki kendi yuvalarından daha iyi ve daha güvenli midir?

İlk filmi sevenler, bunu da çok sevecek çizgi film izle!

New York Hayvanat Bahçesi sakinleri Aslan Alex, Zürafa Melman, Zebra Marty ve Hipopotam Gloria’nın maceraları, ilk filminin kaldığı yerden devam eder.

İlk filmde New York’tan Madagascar Adası’na kaçan kahramanlarımız, bu sefer Afrika’da maceralarına devam ederler.

İkinci filminde de seslendirme ekibinin aynen korunduğu Madagaskar serisi -ismini ilk maceralarının geçtiği adadan almasına rağmen- birkaç filmle devam edecektir.
Çizgi filmler, çizgi film izleme, "çizgi film izle, çocuk filmleri, yetişkin çizgi filmler, çizgi film sinama izle.
0 Responses to "Madagascar 2 - Escape 2 Africa (Türkce Altyazi)"

Yorum Gönder

Çocuk Çizgi Film Videoları




Bedava (Çizgi Film izle), Çizgi Film seyret, çizgi film video, Çizgi Film Resimleri, (Çizgi Film Video)ları, çizgi film kahramanları, dini çizgi film, çocuk çizgi film, cizgi film video, çizgi filim, (çizgi filimler), komik çizgi film izle, çizgifilmvideo, çizgifilmizle, çizgifilm, çizgi film karakterleri, çizgi film şirinler, cizgifilm, çizgi filmler, çizgi flm, tom ve jerry, nasreddin hoca, Cedric, He-man, Şirinler, Pembe Panter , Bugs Bunny, beyblade, Batman, Barbie, Süpermen, tweety çizgi filmi, kuş çizgi filmi, çizgi filim, örümcek adam, Garfield, ASlan Kral, Şirek, komik çizgi film, Shrek Çizgi Filmi, Mickey mouse, Tusubasa Çizgi Filmi, Yu-Gi-Oh, Temel Reis Çizgi Filmi, Bratz, brazt resimleri, çizgi filmler, bratz oyun, video. çizgi film izle, çizgi filmler, çizgi film izleme.