Pazartesi, Mart 09, 2009

(0) Comments

Fıkra, Nasrettin Hoca - Ormanlar Kralı

Nasrettin Hoca Fıkraları, Ormanlar Kralı

Nasrettin Hoca ormana odun yapmaya girmiş. Ormanlar kralı aslan ile karşı karşıya gelmiş.

Aslan Hoca'ya:

-Hey, buraların kralı benim, benden izinsiz giremezsin ormana. Benden izin almadan ormanıma girdiğin için, ikimiz dövüşeceğiz. Kim kazanırsa ormanların kralı o olacak, demiş.

Nasrettin Hoca korkmuş korkmasına ama mecburen de kabul etmiş aslanın teklifini.
-Ama, demiş. Senin pençelerin var benim ise hiç bir silahım yok. Bu durumda, haksızlık olmaması için ben bi koşu köye gidip kendime bir sopa alıp geleceğim.

Aslan düşünmüş ve Hoca'ya hak vermiş.
-Peki hemen git ve sopanı al gel, demiş.

Hoca:
-Hımm ben gidince sen de hemen kaçacaksın ve benimle dövüşmeden kendini kral ilan edeceksin tabi. Bu nedenle seni şu ağaca bağlayalım. Bu şekilde ikimize de haksızlık olmamış olur, demiş.

Aslan bi kendine bakmış, bir Hoca ya bakmış. Kendi kendine ben kesin bu Hoca yı yenerim, bu şartını da kabul edeyim, demiş. Hoca, aslanı ağaca sıkıca bağlamış, sonra yerden aldığı sopayla başlamış aslanı sopalamaya. Aslan acıya dayanamamış ve en sonunda pes etmiş.

Hoca:
-Bundan sonra boyuna posuna bakıpta her gördüğüne bulaşma, bu da sana ders olsun...

------
Komik Fıkra, Eğlence, Keyif, Nasrettin Hoca Fıkraları, Nasrettin Hoca Çizgi Film, Nasrettin Hoca Oyunları, nasrettin hoca hayatı, nasrettin hoca nın hayatı, nasrettin hoca hikayeleri, nasrettin hoca hakkında bilgi, nasrettin hocanın resimleri. "http://cizgifilmi.blogspot.com"
0 Responses to "Fıkra, Nasrettin Hoca - Ormanlar Kralı"

Yorum Gönder

Çocuk Çizgi Film Videoları




Bedava (Çizgi Film izle), Çizgi Film seyret, çizgi film video, Çizgi Film Resimleri, (Çizgi Film Video)ları, çizgi film kahramanları, dini çizgi film, çocuk çizgi film, cizgi film video, çizgi filim, (çizgi filimler), komik çizgi film izle, çizgifilmvideo, çizgifilmizle, çizgifilm, çizgi film karakterleri, çizgi film şirinler, cizgifilm, çizgi filmler, çizgi flm, tom ve jerry, nasreddin hoca, Cedric, He-man, Şirinler, Pembe Panter , Bugs Bunny, beyblade, Batman, Barbie, Süpermen, tweety çizgi filmi, kuş çizgi filmi, çizgi filim, örümcek adam, Garfield, ASlan Kral, Şirek, komik çizgi film, Shrek Çizgi Filmi, Mickey mouse, Tusubasa Çizgi Filmi, Yu-Gi-Oh, Temel Reis Çizgi Filmi, Bratz, brazt resimleri, çizgi filmler, bratz oyun, video. çizgi film izle, çizgi filmler, çizgi film izleme.