Çarşamba, Haziran 04, 2008

(0) Comments

Ayi Bernard - Uyurgezer hali




Ayıbernard bu bölümde uyurgezer halini göreceğiz, bernard uykusunda odanın içinde dolaşıyor daha sonra kafa aşağı camdan aşağı sarkıyor sabah uyandığında bir bakıyor aşağıya ne olduğunu şaşırıyor. Sonrasında ne oluyor tahmin edin ya da izleyip görelim ne oluyor.

Ayı Bernard Çizgi film izle, bernard filmleri, çzgi flim, cizgi film video, çocuk filmleri, afacan filmleri, komik, eğlenceli, güzel çizgi filmler.
Bernard Der SCHLAF-WANDLER, Bernard The SLEEP-TRANSDUCERS cartoon, kids animation. Cartoon Games.
0 Responses to "Ayi Bernard - Uyurgezer hali"

Yorum Gönder

Çocuk Çizgi Film Videoları




Bedava (Çizgi Film izle), Çizgi Film seyret, çizgi film video, Çizgi Film Resimleri, (Çizgi Film Video)ları, çizgi film kahramanları, dini çizgi film, çocuk çizgi film, cizgi film video, çizgi filim, (çizgi filimler), komik çizgi film izle, çizgifilmvideo, çizgifilmizle, çizgifilm, çizgi film karakterleri, çizgi film şirinler, cizgifilm, çizgi filmler, çizgi flm, tom ve jerry, nasreddin hoca, Cedric, He-man, Şirinler, Pembe Panter , Bugs Bunny, beyblade, Batman, Barbie, Süpermen, tweety çizgi filmi, kuş çizgi filmi, çizgi filim, örümcek adam, Garfield, ASlan Kral, Şirek, komik çizgi film, Shrek Çizgi Filmi, Mickey mouse, Tusubasa Çizgi Filmi, Yu-Gi-Oh, Temel Reis Çizgi Filmi, Bratz, brazt resimleri, çizgi filmler, bratz oyun, video. çizgi film izle, çizgi filmler, çizgi film izleme.